Onze diensten

Bij Dechra ondersteunen we u graag bij een goede en efficiënte praktijkvoering. Vanuit deze gedachte bieden wij u een aantal producten en diensten.

Bijsluiter - QR code stickers

Voorheen werkte wij met bijsluiterblokken (een scheurblok met bijsluiters). Wij zijn hiervan afgestapt en werken nu met het volgende:

  • 1 pagina op de website met alle bijsluiters (klik hier)
  • 1 sticker met een QR code die leidt naar de bijsluiterpagina

U kunt stickervellen bij ons bestellen in een oplage van 5 x 40 stickers voor €1,50 en stickerrollen met 1.500 stickers voor €9,95 (beide te bestellen via onze webshop)

De stickers kunt u op het medicijndoosje of -envelop plakken zodat de klant altijd de juiste bijsluiter kan nalezen. 

Blisterenveloppen - standaard

Wanneer u blisters aan uw klanten wilt meegeven is het natuurlijk prettig als dat op professionele wijze kan. Dechra faciliteert dit graag voor u en biedt daarom de mogelijkheid om standaard blisterenveloppen in Dechra lay-out te bestellen. 

Blisterenveloppen - persoonlijk en in full color

Naast standaard blisterenveloppen kunt u ook volledig gepersonaliseerde blisterenveloppen bestellen. 

De gepersonaliseerde blisterenveloppen zijn verkrijgbaar in full color:

  • uw logo en foto’s in detail
  • de kleuren van uw praktijk
  • gebaseerd op uw huidige huisttijl en wensen

Elke blisterenvelop is op de voorzijde te bedrukken.

1 oplage bevat 3.000 stuks en kosten €445,-. Als u een acceptabel deel van de tabletten (d.w.z. blisters) bij Dechra afneemt, kunt u tegen een gereduceerde prijs (te weten € 150,-) blisterenveloppen met uw eigen huisstijl in full color bestellen.

U kunt hiervoor contact opnemen met: drukwerk@dechra.com

Besteld u voor het eerst? Dan bespreken wij uw wensen en versturen u een drukproef van het ontwerp. Bij herbestellingen kunt u uw bestelling indienen per email.

Mocht u wijzigingen willen (ander adres, andere naam, etc.) dan vragen wij hiervoor wijzigingskosten (te weten € 75,-).

Bekijk hier de ontwerpmogelijkheden van de blisterenvelop.

 

Medicijndoosjes

Dechra heeft een zeer complete blisterreeks. Op verzoek leveren wij bij ons blisterprogramma medicijndoosjes. Dit zijn vouwdoosjes in twee verschillende formaten: klein (11x5x2 cm) & groot (11x7x5 cm). 

Paspoorthoezen - persoonlijk en in full color

Dechra helpt u graag om nét dat beetje extra service te realiseren. Daarom kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte paspoorthoezen. Hiermee kunt u uw klanten een mooie en praktische oplossing bieden om de papieren voor hun huisdier te bewaren. Wij kunnen de hoezen o.a. voorzien van uw logo in full color en uw praktijkgegevens. De afmetingen van de hoezen zijn zo bepaald, dat bijvoorbeeld het Europese paspoort, het vaccinatieboekje en de gebitscontrolekaart erin passen.

Neem contact met ons op via drukwerk@dechra.com om uw wensen aan te geven.

1 oplage bevat 500 paspoorthoezen en kosten € 399,-

Wanneer u iets wilt wijzigen in het ontwerp, berekenen wij € 75,- wijzigingskosten.

Bekijk hier de ontwerp mogelijkheden van de paspoorthoes.

Opiatenlogboek

Voorbedrukt formulier ter (wettelijke) registratie van het gebruik van Euthasol. 

Klik hier om het formulier in pdf te downloaden. 

 

Gebitscontrolekaart hond en kat

Op deze kaarten kunt u de status van het gebit bijhouden en tevens de volgende afspraak noteren. Het formaat van de kaarten is afgestemd op de afmetingen van het dierenpaspoort en hoes, zodat u deze eenvoudig aan iedere diereigenaar mee kunt geven.

Tandheelkundig dossier voor paarden

Dechra heeft een gebruiksvriendelijk tandheelkundig dossier voor paarden ontwikkeld met algemene informatie over het paardengebit en 12 overzichtelijke gebitskaarten op basis van het Triadan schema. In deze gebitskaarten kunnen de status van het gebit en eventuele behandelingen eenvoudig bijgehouden worden. De afmetingen van het dossier zijn aangepast aan die van het paardenpaspoort.

Rouwkaarten

Bij Dechra kunt u ook terecht voor condoleancekaarten. Op verzoek kunnen wij u 5 pakketten voorbedrukte rouwkaarten leveren. U kunt kiezen uit twee verschillende sets à 50 stuks bedoeld voor hond en kat. Daarnaast kunnen we u een set à 25 stuks voor paard en een set à 50 stuks voor bijzondere dieren aanbieden. Tenslotte kunt u kiezen voor onze meest recente reeks condoleancekaarten die u per 48 stuks kunt bestellen. Het combinatiepakket is een set a 48 stuks, met daarin 4 verschillende soorten kaarten, elk met een andere uitstraling en tekst.

Download hier een pdf bestand met de verschillende ontwerpen, formaten en oplages. Voor verdere informatie gelieve contact op te nemen met Dechra.

Vaccinatieboekje

Het vaccinatieboekje van Dechra is uitermate geschikt voor diereigenaren die hun huisdier niet meenemen naar het buitenland. In dat geval is een Europees dierenpaspoort niet nodig en voldoet een vaccinatieboekje. Een prima middenweg! In ons vaccinatieboekje kunt u op eenvoudige wijze alle vaccinaties, ontwormingen en klinische onderzoeken bijhouden. Daarnaast is er ruimte om de gegevens van eigenaar, kliniek en dier te noteren. Tenslotte bevat het boekje een overzicht van alle relevante vaccinaties voor honden, fretten, katten en konijnen.

De vaccinatieboekjes kunt u bij ons bestellen per 10 stuks.

Boekje: Zijn we niet te vroeg?

Iedere dierenarts kent de worsteling van klanten die voor de ingrijpende beslissing staan om hun huisdier in te laten slapen of niet. Dierenarts Hugo van Duijn heeft hier uit eigen ervaring een kort boekje over geschreven: “Zijn we niet te vroeg?”. Het boekje beschrijft de overpeinzingen en gedachtes bij het wel of niet afscheid nemen van een huisdier. Het is bedoeld als hulpmiddel om tot een, voor dier en mens, wijs en verantwoord besluit te komen. Het boekje wordt uitgegeven door Dechra en is op aanvraag gratis te verkrijgen.

keyboard_arrow_up