Onze sites en socials om je op de hoogte te houden

 

Facebook & Instagram 

Volg je de social media pagina's van Dechra Nederland en SPECIFIC Nederland al? Om u als diereneigenaar te ondersteunen, inden we het belangrijk om u up-to-date te houden. Daarom delen we op onze openbare pagina heel wat nuttige info. Een interessante post gezien? Deel het gerust via je eigen kanalen.

Dechra

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

 

SPECIFIC

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

SPECIFIC diervoeding

Op onze voedingssite voor eigenaren vind je informatie over verschillende aandoeningen en de bijhorende voedingsadviezen om jouw hond of kat de beste zorg te geven. Bekijk het volledige aanbod en vind de voeding die past bij de specifieke behoeften van jouw huisdier en bekijk waar er bij u in de buurt een verkooppunt is.

Welke voeding past bij mijn huisdier? Via onze online tool kom je te weten wat de ideale voeding is voor de behoeften van jouw kat of hond. 

Vind de ideale voeding

 

 

 

 

CUSHING'S HOOFDVERDACHTE

Ivana Lead is een scherpe speurneus die alle hondenzaken heeft opgelost die ze ooit is tegengekomen. Allemaal behalve één: het syndroom van Cushing. Haaruitval, de behoefte om vaak te plassen, een toegenomen eetlust, overmatig hijgen, lusteloosheid: dit zijn allemaal tekenen van het syndroom van Cushing - een zaak die Lead probeert op te lossen. Kan jij helpen?

Los de zaak op

PORUS® ONE

Katten zijn strikte carnivoren en hebben een eiwitrijk dieet nodig. De eiwitstofwisseling produceert een grote hoeveelheid afvalstoffen, met name uremische toxines, die over het algemeen door de nieren worden uitgescheiden. Porus One is ontwikkeld om een goede gezondheid van de nieren te bevorderen.

Meer info

VEELGESTELDE VRAGEN
OVER DROES

Hoe lopen paarden droes op?  Hoe kan droes voorkomen worden? Wat is het nut van vaccinatie?

Uitbraken van droes zijn een uitdaging en de kans is groot dat je heel wat vragen hebt. Daarom hebben we de belangrijkse vragen uitgebreid  beantwoord op deze pagina. 

Krijg antwoorden

Pijn bij paarden

Paarden zijn van nature prooidieren en daarom meesters in het verbergen van pijn. In de gratis EPWA app worden vier samengestelde pijnschalen meegenomen. De app is ontwikkeld op basis van deze gevalideerde pijnschalen en diverse onderzoeken door specialisten aan de Universiteit van Utrecht Na het scoren van uw dier krijgt u de uitslag van de test en kan u aangeraden worden om contact op te nemen met de dierenarts.

Download de app in de Playstore

Download de app in de Appstore

Voor meer informatie over het gebruik van de EPWA app: kijk het filmpje.

Ziekte van Addison

Om informatie te verkrijgen over de ziekte van Addison, kunt u als hondeneigenaar via deze website toegang krijgen tot informatie over de symptomen, de diagnose en de behandeling van deze aandoening. Zo kunt u uw huisdier beter begeleiden en begrijpen.

Bezoek de website hier

Hypothyreoïdie hond

Om informatie te verkrijgen over hypothyreoïdie, kunt u als hondeigenaar via deze website toegang krijgen tot informatie over de symptomen, de diagnose en de behandeling van deze aandoening. Dit stelt u in staat om uw huisdier beter te begeleiden en te begrijpen.

Bezoek de website hier

Hyperthyreoïdie bij katten

Om informatie te verkrijgen over hyperthyreoïdie bij katten, kunt u als katteneigenaar via deze website toegang krijgen tot informatie over de symptomen, de diagnose en de behandeling van deze aandoening. Zo kunt u uw huisdier beter begeleiden en begrijpen.

Bezoek de website hier

Lifelong Ear Partnership - oorontsteking hond

Het is vervelend als het oor van uw hond ontstoken is, maar maakt u geen zorgen. Door nauw samen te werken met uw dierenartsenpraktijk vindt u een oplossing. Bezoek de oorontsteking bij de hond-website en lees alles over deze aandoening. Bekijk ook het 4D oormodel om meer te leren over de gehoorgang van je hond. 

Ga naar de website 

keyboard_arrow_up