Anesthesie en Analgesie

Binnen de moderne veterinaire zorg vinden er veel verschillende ingrepen plaats. Voor deze ingrepen zijn verschillende soorten producten nodig om dieren te sederen, te intuberen, te immobiliseren of volledig onder narcose te brengen. Dechra heeft een breed assortiment anesthesie- en analgesieproducten om dit werk te vergemakkelijken.

A&A app honden en katten

Naast ons uitgebreide portfolio bieden wij ook diverse services aan, zoals de A&A app. Deze is gratis te downloaden en gebruiken, én de app is volledig in het Nederlands.

De app bevat informatie over 36 verschillende anesthetica uit 10 verschillende klasses. Inclusief: doseringen, toedieningsweg, mogelijke contra-indicaties en bijwerkingen 

Daarnaast bevat de app ook 30 anesthesieprotocollen voor honden en 23 anesthesieprotocollen voor katten. Elk protocol bevat informatie over: specifieke anesthesie, overwegingen die rekening houden met zowel de aandoening als de patiënt, wat er preoperatief nodig is om de patiënt te stabiliseren, premedicatie, perioperatieve analgesie, inductie, onderhoud en recovery. Hierdoor wordt er in het protocol met het gehele perioperatieve traject rekening gehouden.

Downloadlink App Store    |    Downloadlink Google Play

keyboard_arrow_up