Het Syndroom van Cushing in een nieuw jasje.

woensdag 22 februari 2023

Het Syndroom van Cushing in een nieuw jasje.

Het syndroom van Cushing: we hebben onze kennis en ervaringen rondom deze aandoening in een nieuw jasje gestoken.

Onderzoek wees uit dat hondeneigenaren hulp nodig hebben met het identificeren van symptomen. Wanneer hondeneigenaren alerter zijn op de symptomen en eerder naar de dierenarts gaan, kunnen honden eerder gediagnosticeerd en behandeld worden. Laten we de handen ineen slaan!

Voor de dierenarts hebben wij een volledig herziene website: Het Cushing Connect Platform. Hierop staat alle informatie die u nodig heeft en nieuwe e-learning modules.
       
Voor hondeneigenaren hebben we een campagne opgezet om ze te helpen de eerste symptomen van het Syndroom van Cushing te herkennen: de Cushing's Detective Campagne. Dit helpt u, om als dierenarts, tijdig een diagnose te stellen en behandeling in te zetten. De campagne draait om het onderzoek van Detective Ivana Lead die 5 hoofdverdachten heeft. Allemaal verdacht van Cushing. De campagne bestaat uit een online campagne met diverse foto's en filmpjes, maar ook postkaarten en posters om in de praktijk te gebruiken. Voor hondeneigenaren is er de  website www.verdenkingcushing.nl waarop een logboek en checklist staan die kunnen worden gedownload. U mag de social media posts zelf ook gebruiken op uw platformen.

Laten we samen de bewustwording van de symptomen van het Syndroom van Cushing bij hondeneigenaren vergroten.

Voor meer informatie en/of het aanvragen van de gedrukte materialen, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze customer service.

 

Klik hier voor meer informatie

keyboard_arrow_up