SPECIFIC® is de veterinaire dierenvoeding van Dechra, gemaakt met hoge niveaus aan omega 3-vetzuren uit vis die echte gezondheidsvoordelen biedt en gemakkelijk aan te bevelen is.


VOEDING GERICHT OP DIERENARTSEN
 

Dierenartsen zijn geen DEEL van onze business. Zij ZIJN onze business.

Als diergezondheidsspecialist weten we hoe we voer met het juiste voedingsprofiel kunnen maken. Of dat nu voer is voor bepaalde levensfasen bij gezonde honden en katten van verschillende leeftijden of voer dat ontwikkeld is om voedingsondersteuning te bieden tijdens perioden van slechte gezondheid.

Als farmaceutisch bedrijf benaderen we alles wat we doen met zorg en aandacht voor detail en onze SPECIFIC-voedingen vormen daarop geen uitzondering.  Alle producten worden voordat ze op de markt komen grondig getest en met grote precisie geproduceerd met behulp van vaste formules, om ervoor te zorgen dat het voer keer op keer precies de juiste hoeveelheden voedingsstoffen bevat.

SPECIFIC is gericht op dierenartsen - we worden niet verkocht op winkelniveau en we houden ons niet actief bezig met webshops voor huisdieren - hierdoor kunt u uw klanten voor voeding op regelmatige basis naar uw praktijk laten komen. 

Met onze technische kennis ondersteunen wij de dierenarts ook met specifieke casussen. 

Tevens publiceren wij met regelmaat kennisartikelen op het gebied van voeding. Met name over onderwerpen die diereigenaren aan u vragen. Om u te voorzien van informatie publiceren we artikelen. Deze vindt u hier:

Rauw vlees voeren          Graanvrij

 


SPECIFIC VOEDING IS RIJK AAN OMEGA 3-VETZUREN UIT VIS EN BIEDT EFFECTIEVE GEZONDHEIDSVOORDELEN

  Vis levert een compleet omega-vetzuurprofiel, inclusief voorgevormde DHA- en EPA omega 3-vetzuren

  Vis is een licht verteerbaar eiwit

  Vis bevat weinig verzadigde vetten

  Vis heeft een uitgebalanceerd aminozuurprofiel

  Vis is rijk aan essentiële vitaminen en sporenelementen, waaronder vitamine D en B2 (riboflavine),  calcium, fosfor, ijzer, zink, jodium, magnesium en kalium


SPECIFIC VOEDING ZORGT VOOR EEN HOGE MATE VAN ACCEPTATIE DOOR EIGENAAR EN DIER.

Vis is zeer smakelijk met een sterk aroma en een umami-smaak die aantrekkelijk is voor honden en katten, wat de therapietrouw bij honden en katten verbetert.

Eigenaren begrijpen en aanvaarden dat vis gezond is, dat betekent dat u minder tijd nodig heeft om dit uit te leggen aan hen.

Alle informatie over de voeding staat uitgelegd op een speciale Nederlandstalige diereigenarenwebsite:

specific-diets.nl


OVERZICHTELIJK ASSORTIMENT

SPECIFIC heeft een compact assortiment dat voeding voor alle levensstadia en specifieke zorg omvat in zowel natte als droge variëteiten, zonder dat het assortiment heel uitgebreid wordt.

U vindt getailleerde info over alle producten in ons digitaal productboek. Via de zoekfunctie kunt u snel en gemakkelijk de info vinden waar u naar op zoek bent.

Bekijk het productboek


MEEST BETAALBARE VOEDINGSASSORTIMENT

Wist je dat SPECIFIC vandaag het meest betaalbare voedingsassortiment is, speciaal ontwikkeld voor en door dierenartsen?

Sommige merken die aan dierenartsen worden verkocht, hebben hun prijzen stevig verhoogd. In deze periode willen we u nog meer ondersteunen door de koopkracht van eigenaren te beschermen, omdat we vinden dat de inflatie niet ten koste mag gaan van een goede gezondheid van dieren, waarbij goede voeding een belangrijke rol speelt.

Neem contact met ons op als u meer info wilt over ons assortiment. Mocht u een ander voer verkopen in uw praktijk en u overweegt over te stappen (of aan te vullen), neem dan ook gerust contact op om mogelijkheden en stappen te bespreken. Wij kunnen u goed begeleiden bij de opties die ons assortiment biedt ten opzichte van andere merken die er op de markt zijn. 


SPECIFIC PUPPY- EN KITTENPAKKETTEN

Om vanaf de start van een honden- en/of kattenleven de voeding van SPECIFIC te introduceren hebben wij de puppy- en kittenpakketten. 

De inhoud van het pakket:

1 zak voer:
   • 1 kg bij Puppy Small Breed
   • 4 kg bij Puppy Medium Breed en Puppy Large/Giant Breed
   • 400 g bij Kitten
• Milieuvriendelijke, duurzame tas, herbruikbaar en recyclebaar
• Handige maatbeker voor juiste hoeveelheid voeding
Puppy- of Kittenboekje vol met nuttige informatie voor de eigenaar
Groeicurve Puppy Small Breed, Medium Breed,Large/Giant Breed of Kitten
1+1 kortingsbon op volgende zak voer

Wilt u meer materialen of informatie voor gebruik in de praktijk? Kijk op de downloadpagina!


ONZE DUURZAAMHEIDSVERBINTENIS

SPECIFIC zet zich in voor een filosofie die wij the Circle of Good noemen.

Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om het milieu te ondersteunen dat de buitengewone ingrediënten produceert voor onze voedzame en gezonde voeding.

  • Veranderingen in de verpakking in 2018 en 2020 verminderden het plasticgebruik met 18 ton per jaar.
  • Wij streven ernaar al onze voeding tegen 2023 in recyclebare verpakkingen aan te bieden.
  • De meeste van onze kartonnen verpakkingen zijn FSC-gecertificeerd en binnenkort gaan we over op volledig FSC-gecertificeerd karton.
  • We gebruiken vis als onze belangrijkste eiwitbron. Vis is een duurzame bron van eiwitten met minder methaanuitstoot en de voederconversieratio (de hoeveelheid voedsel die een dier eet ten opzichte van de hoeveelheid voedsel die het dier produceert) is beter bij vis.
  • Onze vis wordt gevangen met duurzamere midwatersleepnetten en ringnetten.
  • Alle vis in ons droogvoer is nu afkomstig van bronnen die erkend zijn als duurzaam.


SPECIFIC VERKOPENDE PRAKTIJK

Verkoopt u het SPECIFIC assortiment in uw praktijk en heeft u materialen nodig, of wilt u ons logo gebruiken op uw website of nieuwsbrief, neem dan een kijkje op onze downloadpagina - hier vindt u diverse materialen en ons logo in verschillende kleuren:

Downloadpagina


ONDERSTEUNING EN INFORMATIE

Bij vragen kan u contact opnemen met ons team via diverse kanalen. Wij bieden praktijken diverse (marketing)materialen die u kunt gebruiken in uw communicatie naar diereigenaren. Schroom niet deze materialen op te vragen.

NB. Dechra levert uitsluitend aan dierenartsen en zal alleen vragen van deze doelgroep in behandeling nemen. Heeft u, als diereigenaar vragen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw eigen dierenarts.

 

T: 0348 56 34 34 

 

keyboard_arrow_up