Dechra's oplossingen voor een goede gezondheid van landbouwhuisdieren

149 verschillende merken

beschikbaar in

25 EU markten

De producten van Dechra worden gebruikt door de dierenartsen om de gezondheid en het welzijn van dieren te waarborgen, door ziekten te behandelen en te voorkomen.

Een continu groeiende wereldbevolking (momenteel al ruim 8 miljard mensen), zorgt ervoor dat het garanderen van veilige voeding van cruciaal belang is. Het gezond houden van de landbouwhuisdieren is een belangrijk instrument om zowel de productiviteit als de dierwelzijn te verbeteren. Strategische en effectieve diagnostiek, preventie en behandeling van ziekten zorgen niet alleen voor een verbeterde diergezondheid, maar ook een verbetering van de humane gezondheid.

Dechra zet zich in om dierenartsen te ondersteunen bij het aanpakken van deze uitdagingen, nu en in de toekomst.

Dechra's loyaliteit aan landbouwhuisdieren

Geïntegreerde bedrijfsmanagement

Zorg voor het dier, zorg voor een gezond bedrijf en de zorg voor duurzaam en verantwoord gebruik van medicatie. Deze gedeelde waarden verbinden ons met onze dierenartsen en de veehouders waar zij zich over ontfermen.

Dierenwelzijn

Dechra ondersteunt dierenartsen bij het implementeren van oplossingen voor pijnmanagement die bijdragen aan het dierenwelzijn, nu en in de toekomst.

Ziektepreventie

Dechra ondersteunt het gebruik van preventieve maatregelen en vaccinatie als onderdeel van een holistische benadering van de gezondheid en het welzijn van dieren. Dechra helpt veehouders en dierenartsen effectieve vaccinatiestrategieën te implementeren die de algehele gezondheid en productiviteit van hun dieren kunnen verbeteren.

Verantwoord gebruik van antibiotica

Dechra bevordert het verantwoord gebruik van antibiotica bij landbouwhuisdieren door middel van onderwijs, onderzoek en de ontwikkeling van alternatieve oplossingen die helpen om het gebruik van antibiotica te minimaliseren en tegelijkertijd de gezondheid en het welzijn van de dieren te behouden.

Duurzame veehouderij

Dechra zet zich in voor de levensvatbaarheid van de veehouderij op lange termijn, om tegelijkertijd de impact ervan op het milieu en de samenleving te minimaliseren.

Dechra's belangrijkste therapeutische gebieden

Pijnmanagement

Kreupelheid

Mastitis

Inwendige ziekten

Pijnmanagement

Watermedicatie

keyboard_arrow_up